Samarbejder

Samarbejde er vejen til succes! Hos Keesing/Tankesport indgår vi i en lang række samarbejder med mediepartnere og detailhandel – det kan du læse mere om på disse sider.

sam-med

B2B danske medier

Vi er glade for vores gode samarbejdspartnere. De er med til at give vores kunder en professionel oplevelse af vores ydelser og produkter.

B2R særtryk af blade

Vi sammensætter blade efter tæt samarbejde med de enkelte kæder og leverer direkte B2R. Vi tilbyder både poser med blandet indhold og skræddersyede serier.

sam-tryk
sam-for

Detailhandelen

Vi har gode erfaringer som leverandør til både supermarkeder og specialforretninger. Vi er altid klar til at byde nye butikskæder velkomne som kunder hos os, uanset om der er tale om traditionelle supermarkeder eller discountbutikker.

Distribution

To gange om ugen distribuerer Bladkompagniet magasiner til forhandlernettet og samtidig afhentes returen, som bliver kørt til deres returcentral i Kolding. De returnerede blade optælles, så man er sikker på en korrekt afregning til forhandlere og udgivere.

sam-dist
4-Distribution

Distribution

2 gange om ugen distribuerer Bladkompagniet magasiner til forhandlernettet og samtidig afhentes returen, som bliver kørt til deres returcentral i Kolding. De returnerede blade optælles, så man er sikker på en korrekt afregning til forhandlere og udgivere.

5-Forhandlerinfo

Forhandlerinfo

Fusce lobortis mi vitae arcu luctus pretium. Curabitur sodales lacus eu cursus ultricies. Fusce dapibus vestibulum lacinia.