Karriere

Som medarbejder hos Keesing Danmark bliver man del af en hollandskejet international familie af kollegaer, som alle er dedikerede til at skabe underholdende og udfordrende opgaver til børn og voksne.

I Keesing Media Group er vi gode til at fastholde vores medarbejdere, men vi leder også altid efter nye talenter, som kan være med på holdet, når vi fortsætter med at vokse og ekspandere til nye markeder.

Kontakt os derfor gerne, hvis din profil passer til vores arbejdsområde. Så vil vi have dig in mente, hvis der i fremtiden opstår jobmuligheder, som kunne passe til dig og dine kvalifikationer.

Send din uopfordrede ansøgning til [email protected]

Du kan også holde dig opdateret på vores internationale hjemmeside her.

hvem

Hvem er vi?

I den danske afdeling af Keesing-koncernen beskæftiger vi os primært med produktion af vores egne bladudgivelser under brandet Tankesport samt med opgaveindhold og særtillæg til både traditionelle og digitale medier.

Vores kontor i København ligger på Arne Jacobsens Allé, få minutters gang fra tog- og metrostationen Ørestad. På kontoret sidder både den danske redaktion og et team af sydsvenske kollegaer.

Medarbejdergoder

Det at gå på arbejde skal være del af en sund livsstil. Derfor tilbyder vi forskellige medarbejdergoder, der er med til at holde vore ansatte friske og glade, så vi altid er klar til at levere verdens bedste hjernetræning til vores kunder.

  • Frokostordning i kontorbygningens fælles kantine
  • Mulighed for massage en gang om måneden
  • Fredagsbarer og andre sociale medarbejderarrangementer.
med
ans

Uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af Keesing-teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning via linket, og vi vil have dig i tankerne, når muligheden byder sig!

Kontakt

Vi hører meget gerne fra dig på mail eller telefon. Vi svarer også hurtigst muligt på din henvendelse, hvis du skriver til os i denne kontaktformular:

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.