Kreativ sprognørd søges til udvikling af krydsords- og quizdatabase

Der er fuld fart på i braintainment-branchen, og hos Keesing/Tankesport oplever vi en stærk fremgang i salget af vores blade og digitale produkter, ligesom vi i stadig større stil leverer udfordrende og underholdende opgaveindhold til landets førende mediehuse. Det er en positiv udvikling, vi selvfølgelig vil bygge videre på, og derfor har vi brug for en ny kollega til vores krydsordsredaktion.

Om du kalder dig selv ordekvilibrist, quizmaster eller retskrivningsorakel er ikke så vigtigt – så længe, egenskaberne vækker din nysgerrighed, kan det være dig, vi er på udkig efter. Vi søger nemlig en vaskeægte kreativ sprognørd, der kan hjælpe os med at videreudvikle det fælles redaktionelle vokabularium og gøre vores indhold og udtryk endnu bedre.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Vedligeholdelse og udbygning af vores orddatabase – det fælles redaktionelle vokabularium
 • Produktion og redigering af krydsord i vores internationale redaktionssystem
 • Korrekturlæsning og kategorisering af quizmateriale og andet ord- og tekstindhold

Vi forestiller os, at du:

 • Er nysgerrig og initiativrig af natur og fuld af sproglige finurligheder og gode idéer
 • Har solid erfaring med redaktionelt arbejde, ideelt set inden for krydsord, quiz eller lignende
 • Har en højtudviklet sproglig forståelse og ditto gehør – og er knivskarp retskrivningsmæssigt
 • Er teknisk habil (Office-pakken) og frisk på at kommunikere på engelsk, svensk og norsk

Vi tilbyder:

 • En 1-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse
 • En på samme tid rar og travl arbejdsplads med masser af teamwork og hygge
 • Centralt beliggende moderne kontor i Ørestad med frokost-, massage- og fitnessordning mv.
 • Løn og øvrige ansættelsesforhold, der matcher dine kvalifikationer

Send ansøgning og CV til [email protected] i en fart (vi læser og afholder samtaler løbende) og senest den 20. juni 2022. Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte produkt- og produktionschef Maria Eca på 3152 7585. Læs desuden mere om os og vores produkter på www.keesing.dk og www.tankesport.dk og om Keesing internationalt på www.keesing.com.

Keesing Danmark A/S er landets førende udgiver af tankesport i form af krydsord, quizzer, ordlege, logiske opgaver og andre former for kreative udfordringer. Derfor kalder vi os til daglig slet og ret ”Tankesport”.

Gennem fem årtier har vi leveret en bred vifte af underholdende hovedbrud til danskere i alle aldre – børn og begyndere såvel som øvede og eksperter. Vores sortiment tæller mere end 50 titler, heriblandt favoritter som Hyggekryds, Sofus Lillebror, Begynderkryds, Mesterkryds, Find ord Gigant og Sudoku Varia. Ud over vores faste bladudgivelser leverer vi også opgaveindhold til landets førende mediehuse, ligesom vi tilbyder Danmarks mest omfattende apps til iPad og Android inden for kategorierne ordpuslerier og logiske opgaver.

Keesing Danmark A/S er en del af Keesing Media Group (KMG), der har hovedsæde i Amsterdam og er verdens største opgave-mediehus med en årlig bruttoomsætning på € 125 mio. KMG opererer inden for ti forskellige sprogområder og har kontorer i Paris, London, Berlin, Madrid, Pennsylvania, Stockholm og København. På vores nye moderne kontor i Ørestad sidder/står vi 25 friske kollegaer, og herfra styres i øvrigt virksomhedens aktiviteter i Sverige, Norge og Finland.

Tags: