Kappa

Vi fortsætter med at vokse!

Keesing i går: markedsleder i Europa

Keesing i dag: MARKEDSLEDER I VERDEN!

Fantastisk endelig at kunne offentliggøre dette opkøb af Kappa Publishing! Kappa Publishing, som blev grundlagt for mere end 35 år siden, er markedsleder i Nordamerika inden for produktion og udgivelse af krydsord, specialmagasiner og malebøger samt håndværksbøger til børn.

Vi fortsætter med at vokse! Gennem opkøbet af Kappa i USA konsoliderer vi vores position som verdens største virksomhed inden for krydsord og braintainment. Det er en kæmpe fornøjelse at byde holdet hos Kappa velkommen til os hos Keesing!

Keesing Media Group køber Kappa Publishing og Kappa Books i USA

Keesing Media Group, verdens førende aktør inden for krydsord og braintainment, kan bekræfte købet af det amerikanske krydsordsforlag Kappa Publishing og Kappa Books.

Gennem opkøbet konsoliderer Keesing sin position som verdens førende inden for krydsord og braintainment. Opkøbet er Keesings tredje, siden BC Partners købte Keesing i januar 2021

Kappa Publishing, grundlagt for mere end 35 år siden i Fort Washington, Pennsylvania, USA af Nicholas G Karabots, er markedsleder i Nordamerika inden for produktion og udgivelse af krydsord, specialmagasiner og malebøger og håndværksbøger til børn. Mange af titlerne har overlevet tidernes forandring siden begyndelsen af ​​1930’erne, og de er fortsat markedsledere i dag.

Gennem opkøbet styrker Keesing sin globale tilstedeværelse markant og bygger videre på sin dominerende position i Europa, samtidig med at konsolidere sin position som verdens førende inden for krydsord og braintainment. Købet er Keesings tredje, siden BC Partners købte Keesing i januar 2021 efter at have købt Pleyades, den ældste krydsordsudgiver i Spanien, og Küng Gruppe, markedslederen inden for krydsord i Schweiz, i juli 2021.

”Med opkøbene af Kappa, Pleyades og Küng Gruppe tager Keesing Media Group et stort skridt fremad mod at realisere vores ambition om at konsolidere det internationale marked og gøre verden til et klogere og bedre sted. Vi er glade for at styrke vores brand yderligere og konsolidere vores position som verdensledende inden for braintainment, samtidig med at vi fortsætter vores digitale ekspansion”, siger Philip Alberdingk Thijm, CEO for Keesing Media Group.

”Ved at drive Kappa Publishings aktiviteter under Keesings ledelse bygger vi videre på den vej, som min far, Nicholas Karabots, vores familie og vores medarbejdere har taget gennem de sidste 35 år. Keesings verdensdominans på braintainmentmarkedet vil skabe nye og spændende muligheder og styrke magasin- og bogmarkedet yderligere på flere måder. Vi ser frem til at arbejde sammen med Keesing og BC Partners om vækst og diversificering af vores brands”, siger Despina McNulty, CEO for Kappa Media Group, Inc.

Om Kappa

Kappa Media Group har hovedkontor i Fort Washington, Pennsylvania og drives af Spartan Organization, Inc., og Kappa Media Groups aktiviteter består af: Kappa Publishing, som udgiver magasiner, børneaktivitetsbøger og kort; og Kappa Graphics og Kappa Product Fulfillment Services, som leverer højhastighedsinternet, print, indbinding, emballering og andre tjenester gennem deres faciliteter i Pittston, Pennsylvania.

Tags: